Ons gezicht

Ons gezicht

Aandacht Werkt is niet zomaar een naam; wij geloven erin!
Iedereen heeft de behoefte om écht gezien en gehoord te worden. In deze hedendaagse maatschappij lijkt het soms alsof mensen hun eigen pad lopen en daarbij minder oog hebben voor hun omgeving. Ze worden opgezogen door drukte, het bouwen aan hun carrière, zorgdragen voor het gezin of … vul maar in. Met name wanneer er in een mensenleven situaties ontstaan die minder prettig zijn kan deze individualistische maatschappij mede zorgen voor gevoelens van eenzaamheid en verdriet. Hoe fijn kan het dan zijn om een luisterend oor te treffen!
Hoe fijn is het wanneer er dan iemand is om u weer op weg te helpen zodat u zich gesterkt gaat voelen en weer plezier kunt hebben in het leven. Soms is het nodig dat u zelf tot andere inzichten mag krijgen om verder te kunnen. Het kan ook zo zijn dat u begeleiding nodig heeft in relatie tot uw omgeving.

Het team van Aandacht Werkt bestaat uit begeleiders en therapeuten die u zowel individueel als in gezins-/ of groepsverband kunnen ondersteunen.

Aandacht Werkt is een kleine ‘platte’ organisatie. Hierdoor heeft u in contact niet te maken met allerlei verschillende medewerkers aan wie u iedere keer weer opnieuw uw verhaal mag vertellen. Met een team van professionals staan we voor u paraat. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen vakgebied én een flinke dosis werkervaring waardoor ze niet snel uit het veld zijn te slaan. Daarnaast werken ze met de overtuiging dat Aandacht Werkt. Het team heeft regelmatig overleg waardoor ze op de hoogte blijven van elkaars werkzaamheden en elkaar ook kunnen aanvullen daar waar nodig. Er worden jaarlijks bijscholingen georganiseerd om op de hoogte te blijven van vakinhoudelijke kennis en de ontwikkelingen in de ( maatschappelijke) gezondheidszorg.

Aandacht Werkt is een erkend leerbedrijf. Het team wordt regelmatig versterkt door stagiairs. Deze stagiairs krijgen een persoonlijke stagebegeleider die hun proces naar volwaardig medewerker begeleidt.

Aandacht Werkt heeft eveneens contacten met een aantal vrijwilligers die kunnen worden ingezet. Hierbij valt te denken aan gezelschap bij eenzaamheid, samen boodschappen doen en computerhulp.

CKZ SAMEN STERKER

Aandacht Werkt is eveneens onderdeel van CKZ (Coöperatie kleinschalige Zorg Zeeland).
CKZ is een coöperatie waar 51 kleinschalige zorgbedrijven samen werken. Deze bedrijven hebben allen hun eigen autonomie en dus eigen specialisatie en klantenbestand. Door bundeling staan deze organisaties sterker als partner voor partijen die passende zorg willen contracteren zoals, Rijk en Zorgverzekeraars.

De CKZ heeft het keurmerk ISO-9001, een kwaliteitskeurmerk. Alle aangesloten zorgorganisaties handelen conform het beleid en de afspraken die genoemd zijn in het CKZ gecertificeerde kwaliteitssysteem.

De CKZ heeft een cliënten adviesraad ( CAR), de plek voor cliënten om hun stem te laten horen.


Voor meer informatie over het keurmerk verwijzen u graag naar de website van CKZ